Am apelat acum un an la serviciile de Life Coaching oferite de Marian deoarece treceam printr-o perioada de grea, încărcată de emoții puternice, și anume un divorț. Scopul cu care venisem a fost să fiu mai liniștit, să trec mai ușor prin acea perioadă, iar la finalul ei să văd că pot să am din nou ordine în gândire.

Cel mai important beneficiu a fost că am avut un „prieten” lângă mine în toată această perioadă, cineva care m-a ajutat de fiecare dată să vad lucrurile și din altă perspectivă, să ies din „cercul” gândurilor mele. Disponibilitatea lui Marian dintre sesiuni a fost foarte importantă pentru mine. Faptul că a fost lângă mine ca „om” in primul rând și apoi ca profesionist, că nu am urmat o schemă de consiliere/coaching rigidă ci una flexibilă, adaptată nevoilor mele din momentele respective, m-a ajutat enorm.

Recomand sesiunile de Life Coaching cu Marian oricui are nevoie de susținere și „ghidare” pentru o anumită perioadă de timp, cu condiția să fie dispuși să muncească și ei pentru succesul lor propriu.

Alex Stancu, 36 ani