”Misiunea Lidershipului este să creeze mai mulți lideri, nu mai mulți adepți” – Ralph Nader. Eu cred cu tărie că și misiunea Coachingului este aceeași

Descrierea serviciului de Team Coaching și a procesului de contractare (cu acces la bara de control a playerului video)

Pentru a putea viziona acest material este nevoie să fii membru Silver sau Gold

4 Comentarii

 1. Monica

  Buna Marian iti las aici un comentariu din perspectiva unui Agile Coach
  Am gasit foarte multa valoare in descriere ta. Plecand de la fundamentul colaborarii in echipa – comunicarea pana la misiunea unui coach de echipa aceea de a crea mai multi lideri cu o mentalitate noua …. Un Agile Coach are multe palarii de la expert. consilier, observator , facilitator, mentor , trainer, coach si tine de versatilitatea celui care indeplineste acest rol sa treaca „just in time ” de la una la alta si fara sa ramana „contaminat” .
  Intradevar atunci cand echipa lucrează la ceva real și important pentru organizație, ceva ce oricum ar trebui făcut in timpul de lucru investitia unei companii intr-un coach de echipa devine profit.

  • opranmarian

   Din câte știu eu ești unul dintre puținii Agile Coachi care are nu una ci 2 certificări în coaching, așa că mă bucur că ți-a plăcut descrierea 😉

   PS: Abia aștept să lansezi grupul de suport pentru Agile Coachi și Project Manageri de care mi-ai povestit – ai ceva noutăți despre asta?

 2. Vasi

  M-am bucurat de o expunere foarte practica a coachingului de echipa si pot sa spun ca pentru mine este urmatoarea mea provocare. Abia astept sa cunosc instrumentele si tehnicile dupa care se lucreaza in coachingul de echipa focalizata pe leadership. Cu siguranta toti cei interesati de leadership vor gasi inspiratie si aplicabilitatea instrumentelor care dau posibilitatea participantilor ocazia de a fi auziti si implicati in procesele decizionale la un alt nivel dar intr-un cadru sigur.

 3. adobra

  Buna Marian. Mi se pare fascinant cum ai reusit sa distilezi atat de bine un concept care e inca in formare pentru comunitatea larga de profesionisti. Mi-a atras atentia indeosebi accesibilitatea descrierii, accentul pe triada comunicare-colaborare-specializare si claritatea diferentelor dintre coaching si training. Sunt convinsa ca pasii urmatori sunt din ce in ce mai interesanti, cu multa plus valoare inclusa. Abia astept sa ii parcurg.

Înaintează un Comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.