loredana-pielmus

Am apelat la coaching deoarece nu mă simțeam bine cu mine însămi, nu reușeam sa fiu fericita, împlinita, sa-mi găsesc scopul în viață. Recunosc ca de prima data am avut încredere în Marian și în calitățile sale de coach deoarece mi-a fost recomandat de o foarte buna prietena. Eram convinsă ca o sa mă ajute, nerăbdătoare sa încep ședințele si entuziastă că pot să vorbesc cu un coach despre problemele mele (așa le ,,interpretam’’ eu la acel moment).

Ce as putea spune despre procesul de coaching alături de Marian? Marian este un foarte bun profesionist, m-a călăuzit ușor, dar sigur, spre calea ce mi-o doream, dar pe care nu o conștientizam. Da, in procesul de coaching am aflat multe despre mine, despre ce îmi doresc in viață, ce mă face fericita, ce mă împlinește ca femeie, iubita si nu in ultimul rând, pe plan profesional. M-a învățat sa am încredere in mine, sa spun ceea ce gândesc, sa fiu eu însămi, mi-a demonstrat ca sunt o persoane bună, frumoasă, puternică.

Cui recomand procesul de coaching? Tuturor celor cărora nu le trece nici un moment prin gând să renunțe la proces.

Mulțumesc Marian pentru răbdarea, dăruirea si profesionalismul cu care ai lucrat si nu in ultimul rând pentru experiența pe care am împărțit-o cu tine! Mi-a făcut o mare plăcere si sper ca într-un viitor apropiat să mai lucram împreună.

Cu drag,

Loredana Pielmuș