Dorin Manole-largeAm apelat la Coaching pentru că mi se pare un lucru bun pentru mine dar şi pentru toţi ceilalţi de lânga mine. Am văzut coachingul ca pe o oportunitate de dezvoltare personală din care toata lumea, dar mai ales eu, are ceva de câştigat.

Aveam mai multe dificultăţi cu care ma confruntam când am apelat la Coaching. Unele au disparut complet (destul de repede), unele sunt în curs de rezolvare iar altele sunt pentru viitoare ore de coaching. Mi-a fost mult mai usor să iau decizii şi să merg într-o direcţie după şedintele noastre. Cred că asta s-a schimbat cel mai mult, faptul că pentru lucrurile care le-am discutat iau în momentul de faţă decizii mult mai uşor. Asta pentru că am încetat să mint persoana care îmi afecteaza cel mai mult viaţa, eu.

Discuţiile noastre au adus la suprafaţă adevărul şi odată spus cu voce tare lucrurile devin mai simple. Asta nu înseamnă ca am încetat să mă mint complet, mai sunt şi altele de îmbunătaţit.

Cred că profesionalismul lui Marian dă cea mai mare încredere în procesul de coaching iar rezultatele şedintelor sunt incontestabile. Am încrederea că Marian ajută pe oricine apelează la serviciile lui atât timp cât acesta/aceasta vrea să-şi rezolve problema pe care o are.

Îţi mulţumesc şi sper să ne vedem cât mai curand!

Dorin Dan Manole, 29 ani
 
Share