radu rodidealAm consumat de ani buni asa-numita literatură de dezvoltare personală, imbrățișând de mult dorința de a investi în mine și de a fi intr-o continuă dezvoltare.

Am aflat de Marian printr-o întamplare fericită, exact la momentul în care concluzionasem că a citi literatură motivațională de unul singur și a ajunge la rezultate măsurabile, e posibil să fie puțin mai greu decât pare.

Astfel, am apelat la serviciile de coaching ale lui Marian în speranța că vom reuși în doi ce eu nu am izbutit de unul singur.

Nu imi neg scepticismul inițial vizavi de eficacitatea coaching-ului, dar vreau să subliniez viteza cu care acesta a fost spulberat din pricina efectelor vizibile care au apărut încă de la primele sedințe.

Deși în prima ședință ne-am setat un singur obiectiv, discutiile noastre s-au ramificat treptat in-spre zone cărora ori nu le acordam, la acel moment, importanța cuvenită, ori nășteau în mine întrebari la care nu aveam răspuns. Am (re)învățat apoi că toate răspunsurile sunt la mine; și îi mulțumesc lui Marian ca a avut stiința, profesionalismul și intuiția de-a mă călăuzi în aceste cautări, care, la finalul ședințelor de coaching, au rezolvat, miraculos (sau nu), obiectivul pentru care apelasem inițial la el.

„Da-i unui om un pește, și va fi sătul o zi întreagă: învață-l să pescuiască, și va fi sătul o viață întreagă”. Cam asta a facut și Marian pentru mine, mi-a oferit pe parcursul ședințelor cu el un set de unelte care acum îmi permit să fiu mai organizat, focusat, să analizez și autoanalizez dintr-o perspectivă mai largă, să îmi pun singur întrebările potrivite în momentele potrivite, să îi înțeleg cu mai mare ușurință pe cei din jurul meu și, nu în ultimul rând, să iau decizii mai ușor.

Profesionalismul și pregătirea lui Marian sunt de necontestat, dar lucrul pe care l-am apreciat cel mai mult la el a fost implicarea de care a dat dovadă de la începutul până la finele ședințelor noastre de coaching.

Le-aș recomanda să facă ședințe de coaching cu Marian tuturor celor ce vor să crească, să se cunoască, să se dezvolte, atât pe sine cât și în raport cu cei din jur, și acelora care au uitat că sunt liberi să facă oricand ce vor.

Iți mulțumesc pentru tot Marian!

Radu Rodideal, 28 de ani

Share