”Misiunea Lidershipului este să creeze mai mulți lideri, nu mai mulți adepți” – Ralph Nader. Eu cred cu tărie că și misiunea Coachingului este aceeași

Team Coaching

– Ce este coachingul de echipă?

– Cum anume colaborarea cu un specialist în domeniu poate genera rezultate?

Aceste sunt două dintre cele mai frecvente întrebări pe care le-am primit înainte să mă decid să fac o înregistrare video în care să explic ce anume este ”team coachingul”

Team Coaching-ul pentru creșterea productivității echipelor este o nouă manieră de lucru, în care un specialist în comunicare folosește o modalitate specifică de a interacționa cu oamenii pentru ca aceștia să producă rezultate.

Dicționarul Explicativ al Limbii Române definește specialistul ca pe „o persoană care cunoaște temeinic o disciplină, o problemă în domeniul căreia profesează”.

Și TU poți deveni un astfel de specialist. Tot ce ai nevoie este să înveți o metodologie care integrează unitar toate aceste tehnici de comunicare și colaborare, abilități esențiale pentru orice lider.

Dacă urmărești prezentarea mea ai posibilitatea să descoperi ce anume face un coach de echipă pentru a-și duce la bun sfârșit misiunea, aceea „de a crea mai mulți lideri”

Care sunt alte întrebări la care am dat un răspuns în video?

  1. Care sunt cele 3 caracteristici de bază ale unei echipe?
  2. Care este scopul oricărei echipe?
  3. Care sunt diferențele dintre ”training” și ”coaching”?
  4. Cum se definește ”învățarea” în coaching?
  5. Care este diferența dintre ”un grup” și o ”echipă” și efectul asupra procesului învățării?
  6. Care este principalul beneficiu al coachingului de echipă pentru organizații?
  7. De ce coachingul de echipă este un ”centru de profit” pentru o firmă?

PS: Membri SILVER care doresc să revadă prezentarea și să aibă acces la bara de control a playerului, o pot face >>AICI<<

Înregistrează-te ca membru FREE al site-ului pentru a primi acces la materiale și informații despre coaching în general și despre team coaching în special.

Free